De Vreugdehoeve

Description

Description

‘De Vreugdehoeve is een landelijk gelegen familiebedrijf. Rust, natuur, dierwelzijn en pure beleving voor jong en oud staan bij ons centraal. Onze passie proef je terug in onze (h)eerlijke zelfgemaakte biologische producten. Vreugde en gastvrijheid in een sfeervolle ambience maakt dat een bezoek aan de hoeve PUUR GENIETEN is.

De Vreugdehoeve is een biologische melkschapen boerderij met zo’n 200 schapen, net buiten Zwolle in de Vreugderijkerwaard.

Gasten kunnen de schapen en de zuivelruimte bekijken via de ramen. Het contact met dieren is helaas zo beperkt mogelijk in verband met de rust en de hygiëne van de dieren. U kunt ze wel horen, ruiken en zien bij het melken dit gebeurt dagelijks vanaf 16.30/17.00 uur.

In het gebouw bevinden zich – naast de productieruimtes – een schapentheater (bijvoorbeeld voor vergaderingen of feestjes), een boerderijwinkel (waar naast onze eigen producten ook streekproducten kunnen worden gekocht) en een informatiepunt van Natuurmonumenten.

Verder verwennen we onze gasten graag met een lekker hapje en drankje, in onze thee- en koffieschenkerij. Ook is er een groot terras met speelweide, waar u en uw familie kunnen genieten van iets lekkers.

Openingstijden

De winkel en de koffie- en theeschenkerij zijn vanaf 1 maart dagelijks geopend. Van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en vrijdag tot en met zondag geopend, van 10.00 tot 20.00 uur

Contact

Contact

Location

De Vreugdehoeve
Get directions

Contact

De Vreugdehoeve
  • By FlexMind
  • Email: info@biologischdichtbij.eu
Please create a form with contact 7 and add.

Theme Settings > Item Pages > Contact > Contact Form ID

Events

De Vreugdehoeve
No Events Found

Ratings

De Vreugdehoeve

0

0 Total
0.0%
Translate »