Over Biologisch Dichtbij

Biologisch Dichtbij is een initiatief dat de consument in staat stelt om gemakkelijk in contact te komen met biologische bedrijven in de buurt. Het doel is enerzijds om biologische bedrijven te helpen hun producten onder de aandacht te brengen en anderzijds om consumenten te helpen biologische producten te vinden op een kleine afstand van hun verblijfplaats. Iedereen profiteert: bedrijven/bedrijfjes, consumenten en milieu.
De range van biologische producten loopt uiteen van biologisch vlees, groente en fruit, brood en zuivelproducten en restaurants. Door u te laten registreren op onze website wordt u in de gelegenheid gesteld uw bedrijf zelf letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. Dit kost u niets. Bovendien bent en blijft u eigenaar van uw gegevens, zodat zij te allen tijde up to date zijn.
Is uw bedrijf door ons al op de kaart gezet? Dan kunt u het, na registratie, claimen en zelf aanvullen en up to date houden. Ook bloggers en vloggers zijn van harte welkom om inhoud toe te voegen aan Biologisch Dichtbij! Uw bedrijf uitgelicht op de homepage van de website? Dat kan natuurlijk ook! Neemt u dan even contact met ons op: info@biologischdichtbij.eu
Op dit moment zijn we in de ontwikkelingsfase waarbij we de website samen met u vullen met up-to-date informatie.
Wij hopen ook u binnenkort te mogen begroeten op onze website. Bezoek ook onze facebookpagina en volg ons op Twitter!

Namens Biologisch Dichtbij,
Tomas Jansma

Tomas Jansma

Geïnteresseerd in onze Nieuwsbrief?

Even aanmelden